Hvorfor Bruge HTS tentiQ

HTS tentiQ er et globalt anerkendt mærke, som du kan stole på og som giver dig et bredt udvalg og kvalitet, uanset hvor i verden du befinder dig og innovation. Firmaet formår at kombinere en god kundeservice, som man ofte ser hos små, familiedrevne virksomheder, med banebrydende innovation inden for design og avancerede produktionsprocesser.Udvalg

Et stort og bredt udvalg af festtelte og midlertidige konstruktioner fremstillet på vores moderne produktionsanlæg i Tyskland. Produktionsanlægget kan producere op til 60.000 m2 nye konstruktioner om ugen, hvilket betyder kort produktionstid uanset ordrens størrelse.Global rækkevidde

Teknisk salgsteam, fordelt verden over, som kan vejlede og hjælpe med viden om lokalområdet. Hurtig produktion og levering samt montering stort set overalt i verden.Innovation

Kontinuerlig innovation med ny teknologi, materialer og processer, som sikrer optimalt design og udvalg. Designs er alt lige fra et basalt, lille Pagodetelt til de mest betagende, unikke og skræddersyede semi-permanente konstruktioner. Et engageret teknisk team af CAD/CAM-designere og stabilitetsingeniører til specifikke projekter.Tysk kvalitet

Alle produkter er designet og fremstillet af HTS tentiQ i Tyskland. Komponenter er fremstillet på CNC (Computer Numerically Controlled)-robotmaskiner og færdiggjort i hånden og alle konstruktioner er produceret og certificeret i henhold til europæiske og internationale standarder.

Se video


Om HTS tentiQ


HTS tentiQ blev grundlagt i 2001 af Heinz Röder. Han er en industriel innovatør, som er i stand til at trække på næsten et halvt århundredes erfaring og viden i opbygning og udvikling af virksomheden.

HTS tentiQ anses i dag for at være førende inden for sit markedsspeciale, idet de fremstiller et af de største og mest alsidige udvalg af midlertidige og semi-permanente eventtelte og midlertidige konstruktioner til både den private og offentlige sektor.

Firmaet har en faglært og uddannet medarbejderstab på over 170 mennesker på sit Kefenrod-sted, hvoraf størstedelen har været ansat af HTS tentiQ siden begyndelsen. Dette omfatter et salgsteam på mere end 60 eksperter, fordelt over hele kloden, som kan vejlede og hjælpe med levering, distribution og montering om nødvendigt.


Skræddersyede løsninger

Udviklet efter dine behov

Se


Historie

Familienavnet Röder er i over 50 år blevet sammenkoblet med teltbranchen, lige fra Heinrich Röders pionerdage i 1959 med udlejning af telte til den nuværende højkapacitetsproduktion og globale distribution af moderne, modulopbyggede midlertidige konstruktionssystemer.


1959

Röder familiens teltfirma startede med udlejning af teltstel af træ med kanvasoverdækninger som var en del af firmaets eget lager.

1961

Familieforretningen ekspanderer til markedet for levering af telte, og dermed tilbydes Röder familien nu telte til andre teltudlejningsfirmaer.

1965

Firmaets indledende produktudvalg udvikles med introduktionen af stål, som anvendes som det primære materiale til stelkomponenterne i stedet for det tidligere anvendte tømmermateriel.

1975

Brugen af stål udskiftes dog, eftersom udviklingen og tilgængeligheden af ekstruderet aluminium forbedres. Som følge af den væsentlige vægtreduktion, resulterer udskiftningen i et mere brugervenligt materiale til konstruktionen af de modulopbyggede teltsystemer. Anvendelsen af ekstruderet aluminium har den yderligere fordel at have integrerede spor, hvori tagduge samt sideduge kan fastgøres. Dette gør det nye design til et sandt modulopbygget system.

1978

Det nye aluminiumsstel med keder/vulk systemet bliver sammen med en stadig voksende serie af teltdesigns en succes for Röders familieforetagendet. For at drage fordel af en stadig voksende efterspørgsel på produkterne åbner Röder familien en ny fabrik specifikt til masseproduktion af de forskellige teltsystemer. Fabrikken bliver placeret i Röder familiens hjemby, Wolferborn, Büdingen, i Tyskland.

1984

Fortsat produktudvikling gør det muligt for Röder familiens firma at udmærke sig som markedsførende. Et højdepunkt i udviklingsprogrammet fører til design, fremstilling og lancering af verdens første demonterbare 2-etages modulopbyggede telt, som findes i talrige anvendelser over hele verden i dag.

1992

Heinz og Edwin Röder introducerer familiefirmaet, RÖDER AG, på den tyske børs.

1993

Aktiemajoriteten i firmaet RÖDER AG overtages af Klöckner & Co. AG. På dette tidspunkt afgiver Röder familien deres ejerskab i firmaet.

1994

Heinz Röder færdiggør overdragelsen af firmaet til Klöckner & Co. AG og forlader RÖDER AG.

Heinz Röder

2001

Efter syv års jagt efter andre forretningsmæssige udfordringer, lancerer Heinz Röder sit nye firma, RÖDER HTS (High Tech Structures) KG, til fremstilling af midlertidige konstruktioner. Firmaet placeres igen i området omkring Wolferborn, Büdingen i Tyskland.

HTS tentiQ High Tech Structures logo

2002

RÖDER HTS KG åbner det første salgskontor i Storbritannien og Frankrig.

2003

RÖDER HTS KG åbner et salgskontor, der skal betjene den mellemøstlige region.

2004

RÖDER HTS KG opkøber det konkurrerende industriselskab, HÖCKER STRUCTURES, fra Bad Salzuflen i Tyskland. Det strategiske opkøb af HÖCKER STRUCTURES åbner nye markeder og føjer nye produktlinjer til RÖDER HTS KGs eksisterende produktportefølje.

Höcker Structures logo

2005

RÖDER HTS KG og HÖCKER GmbH slutter sig formelt sammen til en samhandelsenhed, der bliver kendt som RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Samme år fusionerer RÖDER HTS and HÖCKER STRUCTURES deres produktionsanlæg til det nyetablerede og avancerede 42.000 m2 hovedkontor og fremstillingsanlæg placeret i Kefenrod i Tyskland.

HTS tentiQ logo

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH åbner et datterselskabskontor i Singapore.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH åbner strategiske salgskontorer i Rusland og Indien.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH introducerer en ny række teltsystemer, der er designet til at være fuldt kompatible med andre designs, leveret af andre fabrikanter.

2009

Röder familien fejrer 50 års tilknytning til teltindustrien på RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO trade show 2009. Samme år lanceres den patenterede hybrid-stelkonstruktion af kulstof/legering.

HTS Industrial Building Specialists logo

2010

Officiel lancering af det patenterede stelkonstruktionssystem i kulstof/legering - den er let og verdens første inden for teknologien med modulopbyggede telte med fri spændvidde.

2011

Familiefirmaet RÖDER HTS HÖCKER GmbH er globalt repræsenteret i 32 lande. Firmaet bekendtgør opkøbet af 22.000 m2 jord i forlængelse af de aktuelle 42.000 m2 produktionsanlæg - det nye sted vil give yderligere plads til fremtidens ekspansion. Første fase forventes færdig oktober 2011 med konstruktionen af et 2.600 m2 anlæg til avanceret PVC-overtræksfremstilling.

HTS tentiQ fabrik

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH opretter en afdeling for militærtelte og nødhjælpsshelters, som tilbyder et nyt specialiseret sortiment af alsidige letvægtsshelters til hurtig implementering, som imødekommer de omskiftelige krav fra denne sektor.

Militærtelt

2015

Et søsterselskab, HTS Industriebau, som specialiserer sig i design og produktion af stålkonstruktioner, som er hurtige at montere, etableres.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH relancerer militære shelters som HTS Rapid Deployment Shelters med en ny hjemmeside.

HTS tentiQ Nødhjælpsshelters


Design Og Fremstilling

Læs mere om vores omfattede design- og produktionskapaciteter og faciliteter.

Læs mere