HTS tentiQ produkterne er designet, udviklet og fremstillet på vort ISO 9001:2015 certificerede produktionsanlæg i Kefenrod, Tyskland.

Innovation og teknologi er dominerende i firmaets filosofi, og derfor investeres der betragteligt i produktionsprocessen, hvilket er en afgørende faktor for vor fortsatte succes. Denne konstante investeringspolitik sikrer, at firmaets produktkvalitet, effektivitet og produktivitet hele tiden ligger på et meget højt niveau.

Hovedkompetencer inden for design og fremstilling

Vort engagement i kvalitet afspejles i de produkter, vi designer og fremstiller. Alle HTS tentiQ produkter underkastes en streng strukturel designanalyse, som giver dig fuld sikkerhed for, at vore produkter har et fremragende præstationsniveau gennem hele deres levetiden.

  • Firmaet opererer fra et 64.000 m2 stort og avanceret produktionsanlæg, der er designet og bygget specifikt til højvolumenfremstilling af firmaets alsidige udvalg af midlertidige konstruktionssystemer og dertilhørende produkter.
  • Anlægget har evnen og kapaciteten til at køre 24 timer i døgnet, hvilket muliggør en produktion af op til 30.000 m2 færdige midlertidige konstruktionsprodukter om ugen, og derved opnås en høj produktefterspørgsel og faste leveringstider hele året rundt.
  • En vidtfavnende afdeling for teknisk design og strukturanalyse, der er veludstyret med den seneste software, inklusive førende industriapplikationer såsom AutoCAD og Strucad. Et stærkt engagement i investering i ny teknologi muliggør at både nye produktdesigns og specialdesigns får den højeste kvalitet og en værdidesignet løsning, som matcher de eksakte krav.
  • Det strømlinede anlæg omfatter seks produktionshaller. Hver hal er udstyret med ophængte kransystemer, som giver et problemfrit produktflow gennem hele produktionsprocessen, fra råmaterialet til det færdige produkt.
  • Alle primære stelkomponenter (stolper, overliggere, åser og gavlstel) fremstilles på en af de fem højhastigheds 5-akse CNC (Computer Numerically Controlled) robotmaskiner. Disse avancerede produktionsmetoder giver en fremstillingsnøjagtighed uden sammenligning, hvilket resulterer i perfekt udførte slutprodukter.
  • Alle stelkomponenter underkastes en streng kvalitetskontrol og slutinspektion, hvorefter produkterne pakkes, bindes og forberedes til afsendelse.
  • Hele fabriksproceduren understøttes fuldt ud af et pålideligt infrastruktursystem, der gør det muligt at producere vore verdensførende teltsystemer med fri spændvidde og dertilhørende produkter både produktivt og effektivt.

Kontakt os

Produktionsvideoer