Introduktion

TENT-EXPO er den verdenskendte årlige messe for arrangører af internationale events og sektoren for midlertidige konstruktioner. På messen fremvises HTS tentiQs alsidige udvalg af konstruktioner med fri spændvidde, de dertilhørende produkter og firmaets nyeste innovationer. Arrangementet omfatter desuden produktdemonstrationer og rundvisninger på HTS tentiQs produktionsanlæg.

Udover HTS tentiQ produkter, huser messen andre førende leverandører af udstyr til events’ industrien. Disse kommer fra hele verden for at fremvise deres produkter og tjenester, og omfatter bl.a. leverandører af møbler, arrangementssoftware, indvendige beklædninger samt HV/AC leverandører.

Det er gratis at deltage i messen, og der vil blive sørget for mad og drikkevarer under hele arrangementet. HTS tentiQ stiller endvidere hotelophold og transport til og fra lufthavnen til rådighed.

Messen er vokset, og tiltrækker nu mere end 2.000 besøgende til den dertil indrettede Wächtersbach messegrund i Tyskland i løbet af de 4 dage i november hvor messen afholdes.

Vi ser frem til at se dig i 2020.

Heribert Decher, Adm. direktør

GalleriTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email:  tentexpo@hts-tentiq.com